Techniek

WpNext is een desktop programma voor het Windows besturingsysteem met uitwisselmogelijkheden met de zogenoemde ‘cloud’.
Het programma is ontwikkeld in het moderne .NET framework van Microsoft.

WpNext is gebouwd volgens een heel nieuw concept.
Een concept dat veel mensen aan zal aanspreken. wpNext munt namelijk uit in het tegelijkertijd kunnen bewerken van diverse documenten van dezelfde disciplines zowel als die van verschillende disciplines. Je kunt door dit systeem nagenoeg alles van en naar elkaar kopiƫren. Veel gegevens hoef je dus maar eenmalig in te voeren. En dat scheelt veel tijd en voorkomt fouten.

Verder maakt wpNext veel gebruik van contextmenus – de menu’s die verschijnen na een rechtsklik met de muis – zodat de keuze met wat je kunt doen beperkt wordt tot datgene wat op dat moment mogelijk is. Ook zorgen de contextmenu’s voor een simpele structuur in het hoofdmenu en de knoppenbalken.

Het eigenschappenvenster is ook zo’n innovatie. Door dit venster kun je documenten en onderdelen van documenten rechtstreeks benaderen en de instellingen daarvan aanpassen. Deze werkmethode werkt door het hele programma met al zijn modules – ook de optionele – op dezelfde manier.

Bijna alle documenten kunnen direct omgezet worden naar het populaire PDF-formaat – ook de facturen – en als zodanig via de eigen mail-module met een paar muisklikken verstuurd worden.

Al met al zorgt dit nieuwe concept voor rustige en overzichtelijke vensters en een professionele werkomgeving. Je kunt er sneller door werken.

Als je een beetje basiskennis hebt van het werken met computers dan heb je in wpNext snel in de gaten hoe een en ander werkt en zul je in korte tijd goed met het programma kunnen omgaan.


 
 • Project software


  Bundelt in 1 programma alle benodigde functionaliteit voor het beheren en werken met projecten.

  lees meer...
 • Documentbeheer


  Door het werken met wpNext worden alle documenten logisch ingedeeld en beheerd.

  lees meer...
 • Calculatieprogramma


  Calculeert makkelijker, flexibeler en beter dan menig ander specialistische calculatiesoftware.

  lees meer...
 • Urenregistratie


  Registreer uren in een handomdraai per persoon en per project. Ook voor extern personeel is een oplossing ingebouwd.
  lees meer...

"Everything should be as simple as possible, but not simpler." - Albert Einstein